Kurs og Utdanning

Ikke la sjansen til å lære livreddende førstehjelp gå fra deg!

Våre interne kurs er gratis for medlemmer.


Har du eller din bedrift behov for førstehjelpskurs?

Foruten å utdanne egne mannskaper kan vi tilby førstehjelpskurs både til bedrifter og private. Kursene holdes av erfarne instruktører med allsidig bakgrunn og fartstid i Norsk Folkehjelp.

Vi kan skreddersy de kurs du / dere måtte ønske.

Ta kontakt med vår studieleder på e-post kurs@nfaskoy.no
 


Noen eksempler på kurs:

Norsk Grunnkurs Førstehjelp (NGF), 6 timer

Dette er et 6 timers kurs ( 5 t + 1 t valgfritt tema ) som er godkjent av Norsk Førstehjelpsråd, og som gir grunnleggende opplæring i førstehjelp på voksne. Dette kurset er det mest vanlige innefor førstehjelp i Norge.
Etter endt kurs skal deltakerne kunne mestre å gå inn i en hvilken som helst situasjon, kunne forstå hva som er skjedd og automatisk vite hva som må gjøres slik at det skapes trygghet på arbeidsplassen og i hjemmet.

Opp til 15 deltakere │ Bok er inkludert i prisen │ Kr.


Førstehjelp for deg som har omsorg for barn (NGFB), 5 timer

Dette er et 5 timers kurs som er godkjent av Norsk Førstehjelpsråd og som gir grunnleggende opplæring i førsthejelp på barn og spedbarn. Etter endt kurs vil deltakerne mestre å gå inn i en hvilken som helst situasjon. Kunne forstå hva som er skjedd og automatisk vite hva som må gjøres slik at det skapes trygghet på arbeidsplassen og i hjemmet.

Opp til 15 deltakere │ Kr. │ Bok er inkludert i prisen


Førstehjelpsundervisning påbudt før øvelsesskjøring

1. juli 2003 ble nye regler innført for 16-åringer som skal øvelseskjøre. Fra den datoen er det obligatorisk med et trafikalt grunnkurs før man får lov å øvelseskjøre. Dette gjelder såvel privat øvelseskjøring, såvel som ved kjøreskole. Kurset er på 16 timer, hvorav 2 timer er mørkekjøringsdemonstrasjon og 4 timer er undervisning i førstehjelp.

Norsk Folkehjelp Askøy har godkjent instruktør for slik undervisning.